Over ons

Vele jaren ervaring op het gebied van effectief werken binnen een team, gecombineerd met onderdelen van Lean hebben geresulteerd in de Happy People Scan. Wil je meer weten over de Happy People Scan of een scan aanvragen, mail of bel:

06 212 21 948
nathalie@happypeoplescan.nl

Onze Trainers/coaches

Verbinding, vertrouwen, humor en resultaat vormen de basis van ons werk. Snel tot de kern komen en vandaaruit de beste aanpak ontwikkelen is waar we goed in zijn, zowel in 1 op 1 coaching als in het trainen of faciliteren van teams.

nathalie

Nathalie

Ontwikkelaar HPS, organisatieadviseur, trainer/teamcoach

Mijn naam is Nathalie Eillebrecht. Ik heb mijn werkervaring opgedaan in verschillende (midden)managementfuncties binnen diverse branches. Bij mijn laatste werkgever ben ik 7 jaar werkzaam geweest als trainer/coach en heb ik interne teams en individuen mogen begeleiden in hun ontwikkeling.

In 2009 heb ik succesvol de post HBO opleiding Coaching afgerond en besloot de sprong in het diepe te wagen: ik heb mijn eigen trainings-en coachings bureau opgericht. www. OerkrachtAdvies.nl

De afgelopen jaren heb ik verschillende teams, managers, medewerkers van diverse bedrijven naar volle tevredenheid begeleid en ze gecoacht in het bereiken van hun doelstellingen.

Voor geluk kun je kiezen’, is één van mijn favoriete motto’s.

jos

Jos

Mede-ontwikkelaar HPS, (lean)trainer/ coach

Mijn naam is Jos Spetter. Ik heb jarenlange ervaring in veel verschillende rollen en nog steeds ga ik iedere nieuwe opdracht open, met nieuwsgierigheid en enthousiasme aan. Ik ben mijn carrière gestart als promovenda bij de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik een aantal jaar gewerkt als adjunct- directeur en coördinator informatica bij beroepsopleidingen voor herintredende vrouwen. Ik heb mijn loopbaan vervolgd bij Digital Equipment, een grote wereldwijde ICT-leverancier, als projectleider systeemintegratie, accountconsultant en managementconsultant. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij de Rabobank, waar ik diversie functies heb gehad van managementconsultant  en talent developmentmanager tot transitiemanager en senior lean consultant. Vanaf 2016 is een droom, die ik al heel lang heb, in vervulling gegaan: voor mezelf beginnen.

element