Over mij

Vele jaren ervaring op het gebied van effectief werken binnen een team, gecombineerd met onderdelen van Lean hebben geresulteerd in de Happy People Scan. Wil je meer weten over de Happy People Scan of een scan aanvragen, mail of bel mij!

06 212 21 948
nathalie@happypeoplescan.nl

Verbinding, vertrouwen, humor en resultaat vormen de basis van mijn werk. Snel tot de kern komen en vandaaruit de beste aanpak ontwikkelen is waar ik goed in ben, zowel in 1 op 1 coaching als in het trainen of faciliteren van teams.

nathalie

Nathalie Eillebrecht

Ontwikkelaar HPS, organisatieadviseur, trainer/teamcoach

Mijn naam is Nathalie Eillebrecht. Ik heb mijn werkervaring opgedaan in verschillende (midden)managementfuncties binnen diverse branches. Bij mijn laatste werkgever ben ik 7 jaar werkzaam geweest als trainer/coach en heb ik interne teams en individuen mogen begeleiden in hun ontwikkeling.

In 2009 heb ik succesvol de post HBO opleiding Coaching afgerond en besloot de sprong in het diepe te wagen: ik heb mijn eigen trainings-en coachings bureau opgericht. www. OerkrachtAdvies.nl

De afgelopen jaren heb ik verschillende teams, managers, medewerkers van diverse bedrijven naar volle tevredenheid begeleid en ze gecoacht in het bereiken van hun doelstellingen.

‘Ieder mens heeft altijd een keuze’, is één van mijn favoriete motto’s.

element